√ Lirik Lagu Sunda 'Mega Hideung' (Yayan Jatnika)

Lirik Lagu Sunda 'Mega Hideung' (Yayan Jatnika)

Lirik Lagu Sunda - Berikut ini adalah lirik lagu Sunda yang berjudul 'Mega Hideung' ciptaan Endang Egud, dan dipopulerkan oleh seniman lagu Sunda dan calung Yayan Jatnika.

Lirik Lagu Sunda 'Mega Hideung' (Yayan Jatnika)
Lirik Lagu Mega Hideung

LIRIK LAGU SUNDA

Judul Lagu

Mega Hideung

Artis

Yayan Jatnika

Album

Terbaik dari Yayan Jatnika

Genre

Pop Sunda

Lirik Lagu Pop Sunda Mega Hideung by Yayan Jatnika

Tuh itu latung siga pundung
Ningal urang nu teu satujuan
Naha anjeun bisa robah anu ges pasini
Da bongan anjeun nu menta
Kuring nganteur kahayangna
Anjeun hayang pepegatan

*
Tuh itu mega ngahalangan
Langit anu rek ngagebray caang
Naha ku teu sangka akhirna geuning beut kieu
Kacinta urang duaan aya nu ngahihileudan
Gogoda eta ka urang

Mega hideung ngalangkangan
Langit ceudeum tanda arek hujan datang

Reff
Naha naon anu rek di teang
Kanyaah kacinta keur urang
Meureun kuring heunte ngalayah ku harta
Ukur banda cinta modal anu boga
Jang salira

Teu ngarti na jero pikirna
Yen harta bisa mawa bagja
Loba anu pisah lain kurang harta
Silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta
Lain ukur harta anjeun beda pilihanna
Nu di teang geuning harta

Back > *

Sumber:
www.Spotify.com

Berlangganan update artikel terbaru via email:

Jadilah yang pertama berkomentar di postingan "Lirik Lagu Sunda 'Mega Hideung' (Yayan Jatnika)"

Posting Komentar

Comment Policy: Silahkan tulis komentar yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.