√ Lirik Lagu Sunda 'Midangdam Cinta' (Lina Sule)

Lirik Lagu Sunda 'Midangdam Cinta' (Lina Sule)

Lirik Lagu Sunda - Lagu Midangdam Cinta adalah salah satu Lagu Pop Sunda ciptaan H Dose Hudaya, SE. SH. MH, yang dinyanyikan oleh penyanyi asli sunda Lina Jubaedah (alm) a.k.a Lina Sule.

Lirik Lagu Sunda 'Midangdam Cinta' (Lina Sule)
Lirik Lagu Midangdam Cinta

LIRIK LAGU SUNDA

Judul Lagu

Midangdam Cinta

Artis

Lina Sule

Album

Kompilasi Bentang Bentang jilid 2 (2011)

Genre

Pop Sunda

Lirik Lagu Pop Sunda Midangdam Cinta by Lina Sule

**
Putusna hubungan cinta
Teu mutuskeun rasa cinta
Rasa cinta tina hate
Teu bisa dihare-hare

Abdi sieun kaleungitan cinta anjeun
Nu dihareup mapagkeun nganteurkeun
Diri anjeun ka pelukan

Abdi sieun cintana ngalih kanu lian
Numegatkeun mutuskeun ngancurkeun
Mang juta panghareupan

Reff
Hate anu kagendam rasa 
Midangdam rasa cinta
Nalangsana aduh nalangsa
Cinta taya layanna

Hate anu kagendam rasa 
Midangdam rasa cinta
Luman lamun teu paruguh
Kabayang lelendean

Ngareup come back, come back again
Ngareup dikeukeupan deui
Please come back, please come back to me
Ngareup pagalentor sono

Back**

Sumber:
www.Spotify.com

Berlangganan update artikel terbaru via email:

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Sunda 'Midangdam Cinta' (Lina Sule)"

Posting Komentar