√ Lirik Lagu Sunda 'Sakur Ngimpi' (Darso)

Lirik Lagu Sunda 'Sakur Ngimpi' (Darso)

Lirik Lagu Sunda - Berikut ini adalah lirik lagu Sunda yang berjudul 'Sakur Ngimpi' ciptaan Dose Hudaya, dan dipopulerkan oleh seniman legendaris sekaligus penyanyi asli tanah Sunda Hendarso a.k.a Kang Darso (alm).

Lirik Lagu Sunda 'Saukur Ngimpi' (Darso)
Lirik Lagu Sakur Ngimpi

LIRIK LAGU SUNDA

Judul Lagu

Sakur Ngimpi

Artis

Darso

Album

Sakur Ngimpi

Genre

Calung

Lirik Lagu Pop Sunda Sakur Ngimpi by Darso

Saprak anjeun ngaleos
Ngabeubeutkeun duriat
Nirup asa nunggelis hate mararingis
Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajet cinta urang
Pikiran baluweng pinuh ku emutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo rasa ngilu ka anjeun
Nikmatna hirup leungit teu nyesa
Teuing kamana
Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum

Reff
Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayang mah waktu teh ngulang deui

Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan
Ngahelas kaleungitan
Ngorejat seseblakan

Lieuk euweuh lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun

Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum

Back > Reff

Sumber:
www.Spotify.com
Disclaimer : Beberapa artikel di blog ini terkadang berisi informasi dari berbagai macam sumber. Hak cipta berupa gambar, teks, dan link sepenuhnya dimiliki oleh web tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini

Berlangganan update artikel terbaru via email:

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Sunda 'Sakur Ngimpi' (Darso)"

Posting Komentar

Seputar Blogger & Publisher

Hobi Ikan Hias & Aquascape

Info Anime List & OST Anime

Literatur Sosiologi & Politik

Informasi Menarik Lainnya ...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel